Kaas & Wijn… Anders

Kaas  & Wijn… Anders!

 

Kaas & Wijn... Anders

Als we met vrienden of familie op restaurant gaan, hopen we dat bij elk gerecht de juiste wijn wordt geschonken. Maar wanneer we een heerlijke kaasschotel serveren met 25 soorten kazen erop, schenken we er doorgaans maar één rode wijn bij.  Fout! Want zelfs als we geluk hebben, past die ene rode wijn slechts bij één kaas uit het assortiment.

Daarom dit nieuwe concept van Wijnhandel Les Vignes:  we groeperen een aantal gelijkende soorten kazen en serveren die met een passende wijn.  Omdat er ontelbaar veel kazen bestaan, kan dit makkelijk vrij uitgebreid worden.  We geven u bovendien een professioneel woordje uitleg mee, zodat u het hele opzet meteen begrijpt.

Dit concept leent zich perfect als volwaardige maaltijd (tot maximum  6 gangen) of een degustatie, begeleid met een PowerPoint-presentatie. Een aanpasbare  formule is mogelijk voor ieders smaak of budget.

Wilt u graag meer informatie over het concept ‘Kaas & Wijn… Anders’? Vraag dan meer informatie via telefoon of e-mail. Een overheerlijke kaas- en wijnavond is  beschikbaar vanaf 15 tot 75 euro.

Leave a Reply