Les Vignes

Wijnhandel Les Vignes

Les Vignes: de meest eigenzinnige wijnhandel in Gent!

Wijnen en rivieren vinden elkaar overal ter wereld. Wijnhandel Les Vignes is gevestigd langs de oevers van de Schelde, in het Gentse Sint-Amandsberg. U kunt bij Les Vignes terecht voor een brede waaier aan rode wijnen, witte wijnen, roséwijnen, champagnes, prosecco, cava, jenever, porto, sherry, pineau, cognac en armagnac. Ook voor authentieke Italiaanse olijfolie en pasta bent u er helemaal aan het juiste adres.

Les Vignes, gespecialiseerd in Italiaanse en Franse wijnen

Les Vignes is gespecialiseerd in Italiaanse en Franse wijnen, met een flinke knipoog naar Sardinië. Maar ook alle andere grote wijnregio’s hebben een belangrijke plaats in ons assortiment.

Bij ons geen oubollige chateaus met ronkende namen, maar wijnhuizen waar het product primeert op de marketing. Net als onze wijnbouwers, hebben wij het grootste respect voor ‘Druif en Terroir’. Bij ons is enkel de wijn van tel, niet de prijs of het etiket.

Wijnsnobisme past dus niet in onze filosofie. Wat dan wel? Kwaliteitsvolle wijnen tegen een eerlijke prijs. Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment of kom eens langs in onze gezellige ‘caveau-à-vin’!

Andere diensten van wijnhandel Les Vignes

Wijnbar op locatie
Light-catering op recepties, feesten, beurzen en evenementen (incl. frisdranken)
• Hulp bij de samenstelling van de wijnkaart voor uw restaurant of café
Wijnadvies bij uw gerechten
• Organisatie van wijncursussen en wijnweekends
Thuisdegustaties, initiaties  en thema-wijnavonden
• Gepersonaliseerde wijnflesetiketten
• Grote keuze aan verpakkingsmaterialen en relatiegeschenken.

Les Vignes: uitgebalanceerde topwijnen, geselecteerd door experts

Onze aanpak? Wij selecteren enkel de wijnen waar we zelf honderd procent achter staan. De handelswaarde komt voor ons altijd op de tweede plaats. Al onze wijnen doorstaan bovendien een zware selectie door een panel van experts. Uw garantie voor topkwaliteit!

Wijnhandel Les Vignes

 Zaakvoerders Ivan en Catherine zijn al tien jaar de ruggengraat van dit bedrijf. Wat ooit begon als een hobby, liep al snel uit de hand tot een succesvolle wijnhandel. Hun persoonlijke smaak is de rode draad doorheen het hele gamma. Zij verwelkomen u graag in een persoonlijke en charmante atmosfeer.

 

De troeven van wijnhandel Les Vignes:

• Breed gamma kwaliteitswijn tegen eerlijke prijzen
• Gratis levering in de provincie Oost-Vlaanderen
• Gratis levering buiten Oost-Vlaanderen, vanaf 250 euro en binnen een straal van 50 km
• Levering binnen de week (ook buiten Oost-Vlaanderen)
• Interessante hoeveelheidskortingen (5% vanaf 12 flessen, 10% vanaf 60 flessen)
• Persoonlijke aanpak
• Regelmatige wijndegustaties en opendeurdagen

Heeft u een vraag? Bel ons op of stuur een mailtje naar info@lesvignes.be. Antwoord gegarandeerd binnen de 24u! Of kom eens langs in onze charmante winkel en ontdek meteen ons brede gamma Franse en Italiaanse topwijnen!

Openingsuren:

Donderdag – Vrijdag: van 14u tot 19u
Zaterdag: van 10u tot 18u.